Goedemorgen.
Welkom bij het mooiste moment van de dag.
De ochtend.
Alles kan nog gebeuren.
Mooie, leuke en gekke dingen.
Zonde dat we daar niet wat vaker bij stilstaan.
Sterker nog, we draaien ons het liefst nog een keertje om.
Maar de ochtend staat voor het leven.
Je bent er weer.
En daar vechten we voor bij Roche.
Voor het leven van iedereen.
Van jou, je familie en je vrienden.
Wij investeren in de medische wetenschap zodat
iedereen een goedemorgen heeft.
Elke ochtend weer.

Goedemorgen, wij zijn Roche.
Wij zijn er voor het leven. 

Goedemorgen, wij zijn Roche

Een goedemorgen staat voor dat ene moment. Het moment dat je wakker wordt. Een nieuwe dag breekt aan en alles is nog mogelijk. Je staat op, gaat aan de slag. Het is vanzelfsprekend dat je gezond bent. Daarvoor vechten we bij Roche. Elke ochtend staan wij op om onderzoek te doen. Onderzoek dat leidt tot betere behandelingen. We staan op om nieuwe samenwerkingen aan te gaan met partners. Om impact te hebben op het dagelijkse leven van patiënten. Zodat ook zij een goedemorgen hebben.

Al 120 jaar een pionier in de gezondheidszorg

Wij zetten ons al 120 jaar vol overgave in om doorbraken voor patiënten te realiseren. Elke dag opnieuw. Daarbij richten we ons op aandoeningen die nog veel aandacht behoeven, zoals kanker en reuma. We richten ons niet op meer van hetzelfde, maar op vernieuwingen die een grote impact hebben. Zo heeft een van onze medicijnen ervoor gezorgd dat vrouwen met een bepaald type uitgezaaide borstkanker hun levensverwachting zagen stijgen van gemiddeld 1 naar 6 jaar. Dat kan het verschil zijn tussen afscheid moeten nemen van je kleine kinderen of ze zien opgroeien.

De leider in personalised healthcare

Roche was een van de eerste bedrijven die zich inzetten voor een steeds specifiekere en gerichte behandeling van patiënten. Op basis van betere diagnostiek stellen we artsen in staat een scherpere diagnose te stellen. En daardoor de juiste behandeling op het juiste moment aan de juiste patiënt te geven. Een belangrijke stap in de verbetering van de gezondheidszorg. Door bundeling van de krachten op het gebied van zowel diagnostiek als geneesmiddelen, zijn wij beter in staat dan welk bedrijf dan ook om personalised healthcare tot realiteit te maken. Twee derde van onze onderzoeks- en ontwikkelingsprojecten naar nieuwe geneesmiddelen wordt ontwikkeld met bijbehorende diagnostiek.

Wereldwijd leider in het aanbieden van kankertherapieën

Al meer dan 50 jaar lopen we voorop in onderzoek naar
en behandeling van kanker. Onze geneesmiddelen worden
gebruikt voor de behandeling van:

• borstkanker
• huidkanker
• longkanker
• darmkanker
• eierstokkanker
• en vele andere soorten

Geneesmiddelen waardoor de levensverwachting is toegenomen. En daar blijven we voor vechten.

Investeren in een goedemorgen

Wij investeren elke dag weer 23,5 miljoen euro in de ontwikkeling van nieuwe geneesmiddelen en technologieën. Wij zijn hiermee wereldwijd een van de grootste investeerders in innovatie. Binnen onze sector en ook daarbuiten.

Bundeling van krachten

Elke ochtend staan 91.700 Roche-medewerkers op om vooruitgang te boeken in de medische wetenschap. Deze vooruitgang realiseren we niet alleen. Op onze vestigingen in Woerden en Almere staan samenwerkingen met partners in de gezondheidszorg, zoals ziekenhuizen, voorop. Met onze partners werken we intensief samen, vanaf de vroege onderzoeksfase tot aan het bereikbaar maken van geneesmiddelen voor behandelingen. Samen zorgen we ervoor dat er steeds weer betere geneesmiddelen op maat gemaakt worden.