Roche Dialogues

Gepersonaliseerde zorg is de toekomst. Nieuwe technologische mogelijkheden maken het steeds meer mogelijk om de juiste behandeling te kunnen geven aan de juiste patiënt op het juiste moment. Door middel van comprehensive genomic profilering bijvoorbeeld ontstaat inzicht in de genetische veranderingen in een tumor van één patiënt. Dan kan blijken dat iemand met longkanker baat heeft bij een medicijn dat is geregistreerd voor darmkanker.  Het huidige zorgsysteem is daar nog niet op ingericht. Om ten volle van nieuwe methodieken met behulp van Artificial Intelligence te kunnen profiteren, is datadelen cruciaal. Ook daar zitten nog haken en ogen aan. De arts-patiëntrelatie zal veranderen. Gedeelde besluitvorming vraagt nieuwe vaardigheden van artsen én patiënten.

In de Roche Dialogues willen we partijen samenbrengen om na te denken over een nieuw ecosysteem voor de zorg: patiënten, verzekeraars, overheden, bedrijven, ziekenhuizen, jonge zorgprofessionals, betrokken burgers.

In het eerste deel van de middag horen we inspirerende verhalen over personalised healthcare. In het tweede deel gaan we onder leiding van moderatoren aan de slag met de dilemma’s die zich rond personalised healthcare voordoen. Uiteraard hopen we dat daar innovatieve ideeën uit naar voren komen, die daarna kunnen worden uitgewerkt.

Wanneer zijn de Roche Dialogues?

 

Amsterdam
B Amsterdam
Eindhoven
Radio Royaal
Utrecht
Metaal Kathedraal
Zwolle
Brainz
7 maart 2019 28 maart 2019 8 april 2019 9 mei 2019
13.30-18.00 uur 13.30 – 18.00 uur 13.30 – 18.00 uur 13.30 – 18.00 uur

 

Op dit moment zijn we hard aan de slag om het programma van de Roche Dialogues rond te krijgen. Wil je op de hoogte blijven, registreer je dan hier of sluit je aan bij de Linkedingroep Personalised Healthcare.