Nieuwsbericht

Roche Nederland voor 3e jaar op rij gecertificeerd als Top Employers Nederland

Roche Nederland is voor het 3e jaar op rij gecertificeerd als één van de Top Employers Nederland. Het jaarlijkse, internationale onderzoek van het onafhankelijke Top Employers Institute erkent toonaangevende werkgevers wereldwijd die de hoogste normen voor hun HR beleid, processen en activiteiten op alle HR thema’s toepassen, zoals Performance Management, Learning & Development, Compensation & Benefits, Talent Strategy en Cultuur. Roche is een van de 65 organisaties die de Top Employers Nederland 2017 certificering heeft ontvangen.

‘We hebben een streng audit-proces moeten doorlopen en daaruit blijkt dat Roche onder andere goed scoort op het ontwikkelen van zijn medewerkers. Ons uitgebreide ontwikkelings- en opleidingsprogramma is erop gericht om al onze medewerkers verantwoordelijkheid te laten dragen voor het inzetten van al hun talenten, deskundigheid, enthousiasme, ambitie en creativiteit. Dit is essentieel voor onze innovatiekracht en past bij goed werkgeverschap voor nu en in de toekomst’, aldus Sandbergen.

Naast de nationale erkenning is de Roche Groep één van de selecte bedrijven waaraan de exclusieve Top Employer Europe 2017 certificering is toegekend. Alleen organisaties die zijn gecertificeerd in ten minste vijf landen in de regio verdienen de speciale Top Employer Europe 2017 erkenning. Andere landen waar Roche tot de beste werkgevers van het land wordt gerekend zijn Spanje, Frankrijk, Italië en Polen.