Nieuwsbericht

Vandaag geven wij het startsein voor de #WeWontRest-campagne. Want ziektes slapen niet. Ze groeien, ze veranderen en ze veroorzaken veel pijn en leed bij talloze patiënten. Daarom werken de ongeveer 90.000 medewerkers van Roche in de hele wereld dag en nacht aan de medicijnen voor morgen, tegen ziektes waarvan we de strijd vandaag nog verliezen. Bij Roche rusten we niet voordat er effectieve medicijnen zijn tegen ziektes als kanker, MS en reuma. Medicijnen die patiënten nieuwe en betere levenskansen geven.

Daarom rusten wij niet. Nooit. Want als wij doorzetten, komt die doorbraak er. Bijvoorbeeld met steeds betere geneesmiddelen tegen kanker, waardoor twee op de drie mensen nu jaren langer leven, in plaats van maanden. Of zelfs genezen. We werken aan toekomstige innovaties die ziektes als longkanker en MS ooit kunnen stoppen.

#WeWontRest is een initiatief van Europese pharmakoepel Efpia. In Nederland wordt deze met een vergelijkbare campagne ondersteund door de Vereniging Innovatieve Geneesmiddelen, de VIG, en haar 44 leden, waaronder Roche.

Lees meer over de beloftes van medewerkers van Roche om niet op te geven in hun strijd tegen ziektes op roche.nl/we-wont-rest.