Media Release

Woerden, 21.11.2018

MS Brain Health Symposium

Op donderdag 29 november organiseert Springer Healthcare samen met Roche het online Brain Health Symposium. Tijdens het symposium gaan neuroloog dr. Esther Zeinstra en Jorien NicolaÏ, MS-verpleegkundige bij Isala Ziekenhuizen in gesprek over de inhoud van het Brain Health Report en doen ze aanbevelingen voor de praktijk.

Het online event is onderdeel van een serie live sessies waarin professionals en patiënten spreken over de optimale zorg die aan mensen met Multiple Sclerose geboden kan worden. Het event is gebaseerd op het MS Brain Health Report – Time matters in MS.

De uitzending van 29 november is bedoeld voor professionals die werken met MS-patiënten, zoals neurologen, MS-verpleegkundig specialisten en physician assistants. Onder leiding van presentator Tom van ’t Hek gaan dr. Esther Zeinstra en MS-verpleegkundige Jorien Nicolaï in op de visie over vroeg starten met medicatie, levensstijl en een integrale behandeling bij MS-patiënten.

In de video vertelt dr. Zeinstra meer over de inhoud van het symposium:

 

Roche en MS Brain Health

Roche steunt het MS Brain Health initiatief en heeft informatie voor patiënten en verpleegkundigen uit het rapport in het Nederlands beschikbaar gesteld. Hiermee wil Roche een bijdrage leveren aan betere zorg voor MS-patiënten. Het rapport is hier te downloaden.