Media Release

Woerden, 08.12.2020

Roche Children’s Walk 2020

Roche Children's Walk 2020

 

Met Roche Children’s Walk helpen we elk jaar kinderen in ontwikkelingslanden aan een betere toekomst. Door de coronamaatregelen mocht Children’s Walk afgelopen juli niet plaatsvinden. Tegelijkertijd is de noodzaak om geld in te zamelen niet minder geworden, misschien zelfs meer!

In de week van 7 tot 11 december gaan Roche-medewerkers volop aan de slag met het organiseren van coronaproof initiatieven om geld in te zamelen. Van een huiskamerconcert of TikTok dance tutorial tot aan het verkopen van taarten of het inzamelen van lege flessen voor statiegeld. Roche verdubbelt de opbrengst!

Waarom doen we het?

Elke bijdrage maakt een verschil in het leven van een kind in landen zoals Ethiopië, Malawi en Philippines. De opbrengst gaat naar kinderprojecten op het gebied van onderwijs, voeding, primaire gezondheidszorg en sociale ontwikkeling. Dit loopt via Roche Employee Action and Charity Trust (Re&Act), een onafhankelijke liefdadigheidsinstelling. Sinds 2003 hebben we wereldwijd meer dan 230.000 medewerkers ruim 19 miljoen ingezameld!

Roche Children's Walk 2020

We zijn trots op onze impact van de afgelopen jaren, maar we weten dat nog veel meer kinderen hulp nodig hebben. Voor meer informatie over Re&Act, bekijk onze website.

Geen Roche-medewerker maar wel doneren? Dat kan, klik dan op deze link.