120 jaar pionier in de gezondheidszorg

Innovatie is bij ons traditie

Wij zetten ons al 120 jaar vol overgave in om doorbraken voor patiënten te realiseren. Elke dag opnieuw. Daarbij richten we ons op aandoeningen die nog veel aandacht behoeven, zoals kanker en reuma. We richten ons niet op meer van hetzelfde, maar op vernieuwingen die een grote impact hebben. Dit doen wij door ook ons zelf steeds uit te dagen en nieuwe manieren van werken te introduceren.

Toonaangevend in personalised healthcare

Roche was een van de eerste bedrijven die zich inzetten voor een steeds specifiekere en gerichte behandeling van patiënten. Op basis van betere diagnostiek stellen we artsen in staat een scherpere diagnose te stellen. En daardoor de juiste behandeling op het juiste moment aan de juiste patiënt te geven.

Meer

23,5 miljoen

investeren we dagelijks wereldwijd in de ontwikkeling van nieuwe geneesmiddelen en technologieën.

40.000 patiënten

in Nederland worden op dit moment behandeld met de medicijnen van Roche.

75 klinische studies

van Roche vonden alleen al in 2017 in Nederland plaats, waarbij ruim 1.500 patiënten waren betrokken.

50 jaar lopen we voorop in onderzoek naar en behandeling van kanker

Bij Roche richten we ons op aandoeningen die nog veel aandacht behoeven, zoals kanker en reuma. We focussen op vernieuwingen die een grote impact hebben.

Waar werken we aan

Samenwerken voor een betere toekomst

Bij Roche help jij dagelijks het leven van duizenden patiënten te verbeteren. Je werkt samen in multidisciplinaire teams met mensen met verschillende achtergronden, meningen en ideeën. In Nederland of in ons internationale netwerk. We bieden een omgeving waar je dagelijks wordt uitgedaagd in je werk en op persoonlijk vlak.

Elke ochtend staan 91.700 Roche-medewerkers op om vooruitgang te boeken in de medische wetenschap. Deze vooruitgang realiseren we niet alleen. Samenwerkingen met partners in de gezondheidszorg staan bij ons voorop.

"Wij doen meer dan medicijnen leveren. We zetten ons in als partner in de gezondheidszorg voor de toekomst van de zorg in het belang van de patiënt."

Sheri Morin, Chief Purpose Officer, Roche Nederland 

> Lees meer

Roche Pharmaceuticals NL

Het Zwitserse familiebedrijf Roche richtte in 1968 een divisie op in Nederland. Met inmiddels zo'n 180 collega's zijn we hier bezig met klinisch onderzoek, registratie, vergoedingen, marketing en distributie van medicijnen. Roche Nederland is uitgegroeid tot één van de grootste farmabedrijven van het land. Toch voelt het nog altijd als een familiebedrijf: we hebben hart voor ons werk en zijn begaan met elkaar.

Roche Diagnostics NL

Roche Diagnostics is een aparte divisie, gevestigd in Almere. Roche ontwikkelt daar diagnostische oplossingen die de kwaliteit van het leven van mensen verbeteren en die bijdragen aan een efficiënte zorg.

Naar Roche Diagnostics