Roche Dialogues

Gepersonaliseerde zorg is de toekomst. Nieuwe technologische mogelijkheden maken het steeds meer mogelijk om de juiste behandeling te kunnen geven aan de juiste patiënt op het juiste moment. Door middel van comprehensive genomic profilering bijvoorbeeld ontstaat inzicht in de genetische veranderingen in een tumor van één patiënt. Dan kan blijken dat iemand met longkanker baat heeft bij een medicijn dat is geregistreerd voor darmkanker.  Het huidige zorgsysteem is daar nog niet op ingericht. Om ten volle van nieuwe methodieken met behulp van Artificial Intelligence te kunnen profiteren, is datadelen cruciaal. Ook daar zitten nog haken en ogen aan. De arts-patiëntrelatie zal veranderen. Gedeelde besluitvorming vraagt nieuwe vaardigheden van artsen én patiënten.

In de Roche Dialogues willen we partijen samenbrengen om na te denken over een nieuw ecosysteem voor de zorg: patiënten, verzekeraars, overheden, bedrijven, ziekenhuizen, jonge zorgprofessionals, betrokken burgers.

In het eerste deel van de middag horen we inspirerende verhalen over personalised healthcare. In het tweede deel gaan we onder leiding van moderatoren aan de slag met de dilemma’s die zich rond personalised healthcare voordoen. Uiteraard hopen we dat daar innovatieve ideeën uit naar voren komen, die daarna kunnen worden uitgewerkt.

Wanneer zijn de Roche Dialogues?

Zwolle
Brainz
Rotterdam
locatie tbd
9 mei 2019
3 oktober 2019
13.30-18.00 uur 13.30-18.00 uur

Klik op de betreffende plaatsen/locaties voor meer informatie over sprekers en locatie per Dialogue.

Tijdens de Roche Dialogue op 3 oktober zal tevens de Patient Innovation Award uitgereikt worden. Klik hier voor meer informatie over de Award.

Wil je op de hoogte blijven over de Roche Dialogues, registreer je dan via de button hieronder of sluit je aan bij de Linkedingroep Personalised Healthcare.