Werken bij Roche Nederland

Impact op levens

Werk dat ertoe doet

Bij Roche help jij dagelijks het leven van duizenden patiënten te verbeteren. Je werkt samen met mensen met verschillende achtergronden, meningen en ideeën. In Nederland of in ons internationale netwerk. We bieden een omgeving waar je dagelijks wordt uitgedaagd in je werk en op persoonlijk vlak.

"Het Zwitserse familiebedrijf Roche richtte in 1968 een divisie op in Nederland. Met inmiddels zo'n 180 collega's zijn we hier bezig met klinisch onderzoek, registratie, vergoedingen, marketing en distributie van medicijnen. Roche Nederland is uitgegroeid tot één van de grootste farmabedrijven van het land. Toch voelt het nog altijd als een familiebedrijf: we hebben hart voor ons werk en zijn begaan met elkaar.

Naar onze vacatures

Wereldwijd zijn er

93.734


medewerkers in meer dan 100 landen aan het verbeteren van de gezondheid en de kwaliteit van leven van mensen.

Inmiddels zijn er

137 miljoen


patiënten behandeld met de medicijnen die ontwikkelen tegen honderden ziektebeelden.

Roche investeerde al

10.392 miljoen CHF


in Research & Development. Wij leveren een substantiële bijdrage aan de geneesmiddelen en diagnostiek van de toekomst.

Wie werken er bij Roche

Een organisatie als Roche is altijd in beweging. Functies en functienamen veranderen dan ook steeds. Wat blijft is de passie voor de patiënt. Als je bij Roche werkt, weet je dat je bijdraagt aan innovatie van het leven.

Roche als werkgever

Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden spelen een belangrijke rol in aantrekken, motiveren en behouden van medewerkers bij Roche. Wij zijn ervan overtuigd dat succesvolle medewerkers moeten worden beloond voor hun bijdrage aan het succes van onze organisatie. Zo stimuleren wij een cultuur van performance en innovatie.

Roche wil op het hoogste niveau innoveren op het gebied van health care en streeft daarbij naar de hoogste integriteit en de beste reputatie. Dan moet je je ook als werkgever onderscheiden, op alle gebieden. Daarom laten wij elk jaar onze arbeidsvoorwaarden toetsen door een onafhankelijk instituut: Top Employer.

Lees meer over ons certificaat van Top Employer

Arbeidsvoorwaarden

Ons pakket bestaat onder meer uit een marktconform salaris, 8% vakantiegeld, een 13e maand, een bovengemiddeld aantal vrije dagen, een aantrekkelijke bonusregeling en een goede pensioenregeling. Daarnaast besteden we veel aandacht aan persoonlijke groei en bieden we uitstekende opleidingsmogelijkheden.

Solliciteren

De sollicitatieprocedure bij Roche bestaat bijna altijd uit tenminste twee gespreksrondes. Ook vul je online een korte vragenlijst in voor een persoonlijkheidstest. Een assessment kan daarnaast onderdeel zijn van de procedure.

Vacatures

Werken bij Roche is meer dan gewoon een baan. Waar je ook werkt, wat voor werk je ook doet, je weet dat je bij Roche impact hebt op de levens van duizenden patiënten. Wil jij werken bij een bedrijf dat al meer dan 100 jaar de toekomst verbetert?

Bekijk onze vacatures

"Met het nieuwe HR-beleid zijn mensen belangrijker dan processen. Het biedt de vrijheid om het beste uit jezelf te halen."

Charlotte Tonnaer, HR Advisor bij Roche Nederland

Lees het verhaal van Charlotte

Persoonlijke ontwikkeling

Bij Roche hebben we veel aandacht voor onze eigen mensen. Mindfit zijn is onderdeel van onze bedrijfscultuur. Om gezondheidsklachten te voorkomen is er een stoelmasseur. En medewerkers krijgen de gelegenheid zich te ontwikkelen op het gebied van leiderschap en persoonlijke groei.

Young Roche

Voor de medewerkers onder de 35 jaar is er Young Roche. In dit netwerk zitten enthousiaste collega’s uit Woerden en Almere. Young Roche organiseert speciale netwerkevents rond thema’s die jongere medewerkers aanspreken én maakt zich sterk voor innovatie op de werkvloer.

Onze bijdrage

Al meer dan een eeuw willen we bij Roche het goede doen. Daarom steunen we doelen en initiatieven die aansluiten op onze kernwaarden. Investeren we in innovatieve onderzoeken, om de wereld gezonder te maken.

"Er was bijna niks. Amper schoon water. En toch is het ons gelukt om levens te redden."

Elk half jaar gaat een groep leidinggevenden naar Tanzania in het kader van ons leiderschapsprogramma. Een van de doelen van de reis is de gezondheidszorg in het land te verbeteren.

Sheri Morin, Chief Purpose Officer Roche Nederland

Lees het verhaal van Sheri

Onze divisies

Roche Pharmaceuticals NL

Roche brengt onderscheidende medicatie op de markt op het gebied van oncologie, virologie, onstekingsziekten, metabole aandoeningen en ziekten van het centrale zenuwstelsel. 

Roche Diagnostics NL

Roche Diagnostics is een aparte divisie, gevestigd in Almere. Roche ontwikkelt daar diagnostische oplossingen die de kwaliteit van het leven van mensen verbeteren en die bijdragen aan een efficiënte zorg.

Laatste nieuws over Werken bij Roche

Wil je op de hoogte blijven van de actualiteiten rond werken bij Roche? Lees hier de laatste nieuwsberichten over Roche als werkgever. 

Lees meer