Chatten met Roche


Artsen, patiënten, apothekers, verpleegkundigen, bezorgde grootouders, scholieren en sollicitanten. Zomaar wat voorbeelden van bezoekers van onze website Roche.nl die de laatste maanden contact met ons hebben gezocht via onze Live Chat service. Inmiddels hebben we al honderden online gesprekken gevoerd.


Het coronavirus heeft Nederland flink overvallen. Patiënten vragen zich af wat de impact van het virus zal zijn op de geneesmiddelen die ze gebruiken. Ziekenhuisapothekers en andere zorgprofessionals komen voor nieuwe vragen te staan. Opeens wil iedereen van alles weten over diagnostische testen. Met als gevolg overvolle mailboxen en roodgloeiende telefoons bij ons.

Om alle vragen snel en eenvoudig te kunnen beantwoorden hebben we een extra communicatiemiddel opgezet, de persoonlijke Live Chat. Tijdens kantooruren kunnen alle vragers met hun vragen hier terecht. Dat kunnen vragen zijn voor Roche Pharma, Roche Diagnostics en Roche Diabetes Care. Het One Roche-team zorgt ervoor dat je zo snel mogelijk antwoord krijgt op de manier die jou het beste
past, via mail, telefonisch of dus via de Live Chat!

Chatten met Roche