Werken bij Roche

Passie voor mensen en gezondheid. Dat is wat ons bij Roche bindt. Elke dag werken we samen om medicijnen, diagnoses en behandelmethoden te innoveren. Samen met partners in de zorg en wetenschap. Samen met elkaar. En samen met nieuwe, gepassioneerde collega’s. Misschien met jou...

Welkom bij Roche!

Zo lang als er patiënten zijn die effectieve medicijnen en behandelingen nodig hebben, hebben we met alle Roche medewerkers in de wereld een belangrijke taak te vervullen.  Wij willen de levens verbeteren van patiënten met moeilijk te behandelen aandoeningen. Gepersonaliseerde zorg mogelijk maken, met op de patiënt afgestelde behandelingen. Dat is onze missie, dat is waar wij voor gaan. Onze medewerkers spelen daarin een ongelofelijk belangrijke rol. Dat doen ze met veel passie voor mensen en de gezondheidszorg. Samen willen we helpen om mensen beter te maken, om ziekten te bestrijden. We hebben de drive om er samen de schouders onder te zetten en te zoeken naar innovatieve manieren om de zorg te verbeteren.

Die passie delen we graag met nieuwe collega’s. Spreekt jou dat aan?

Innovatie en samenwerking

We zijn een wereldwijd werkende organisatie met een rijke geschiedenis. We bestaan al meer dan 120 jaar, zitten in ruim 100 landen en investeren elk jaar meer dan € 11 miljard in de ontwikkeling van innovatieve medicijnen. Daarmee staan we op de achtste plaats van bedrijven die investeren in onderzoek en ontwikkelingen wereldwijd. Maar ons gaat het niet om die getallen; we focussen ons vooral op de waarde die we kunnen hebben voor patiënten met moeilijk te behandelen of te genezen ziektes. Dat is de essentie van ons werk. We voelen daarbij de maatschappelijke taak om de zorg toegankelijk en betaalbaar te houden; iedereen moet gebruik kunnen maken van de zorg die voor hem of haar persoonlijk het beste is.

Die taak pakken we breed op. Met veel nadruk op innovatieve oplossingen en samenwerking met artsen, ziekenhuizen en patiënten.

Personalized healthcare

Eén van de innovatieve behandelmanieren waar we ons sterk op richten, is personalized healthcare. Dat vraagt van onze medewerkers om een brede, patiëntgerichte denkwijze. Om samenwerkingsgerichtheid. En om de ambitie om op een slimme manier gebruik te maken van data en artificial intelligence.

Cultuur van samen aanpakken

Je doet dat bij Roche niet alleen. Samen bedenken, experimenteren, realiseren en leren we. Je kunt bij ons veel leren, maar wij ook van jou. Die wederzijdse ontwikkelkracht is een wezenlijk onderdeel van de Roche cultuur. We doen het samen, doelgericht en creatief. We zijn open en kritisch, maar vooral ook constructief en samenwerkingsgericht. We focussen op resultaat, en hebben tegelijkertijd oog voor ontspanning, een fijne werksfeer en een gezonde work-life balance.