Maak kennis met onze medewerkers

Als je bij Roche komt werken, zul je kennis maken met veel nieuwe collega’s. Allemaal hebben ze een eigen rol binnen onze organisatie. Minstens zo interessant is dat ze ook allemaal een eigen achtergrond en verhaal hebben. Geïnteresseerd? Maak kennis met:

Mariëlle Gallegos Ruiz

Mariëlle Gallegos Ruiz heeft een achtergrond in moleculaire biologie en werkte in een lab. Ze was benieuwd hoe de juiste medicijnen bij de juiste patiënt terecht kan komen. Tegenwoordig werkt ze als Outcome Data Manager bij Roche. In haar werk is zij een linkin pin om bestaande medicijnen op de markt goed bereikbaar te houden en vragen op te lossen. Ze bouwt aan een data infrastructuur om processen rondom de gezondheidszorg in Nederland te organiseren en te sturen.

Paul Souren

Paul Souren werkt sinds 2009 bij Roche. Afgelopen jaren heeft hij oa vanuit het hoofdkantoor in Basel gewerkt als product manager. Sinds 2019 werkt hij weer in Nederland maar toch in een internationaal team als Enterprise Agile Coach. Hij helpt mensen en de organisatie om innovaties sneller bij de patiënt te krijgen en zet zich dagelijks in voor de transformatie bij Roche Nederland.