Maak kennis met onze medewerkers

Als je bij Roche komt werken, zul je kennis maken met veel nieuwe collega’s. Allemaal hebben ze een eigen rol binnen onze organisatie. Minstens zo interessant is dat ze ook allemaal een eigen achtergrond en verhaal hebben. Geïnteresseerd? Maak kennis met:

Maarten Willems

Maarten Willems werkte voorheen in de consumententechnologie. In 2019 maakte hij de overstap naar Roche om zijn kennis te gebruiken in de zorgsector. Hij kwam met Roche in contact via een speciaal interactief recruitment evenement en raakte geïnteresseerd in Roche. Nu werkt Maarten als Healthcare partner waar hij medisch inhoudelijke onderwerpen oppakt tot commerciële gesprekken of samenwerkingen start om verbetering in de zorg te realiseren.

Mariëlle Gallegos Ruiz

Mariëlle Gallegos Ruiz heeft een achtergrond in moleculaire biologie en werkte in een lab. Ze was benieuwd hoe de juiste medicijnen bij de juiste patiënt terecht kan komen. Tegenwoordig werkt ze als Outcome Data Manager bij Roche. In haar werk is zij een linkin pin om bestaande medicijnen op de markt goed bereikbaar te houden en vragen op te lossen. Ze bouwt aan een data infrastructuur om processen rondom de gezondheidszorg in Nederland te organiseren en te sturen.

Fleur Pool

Fleur Pool is afgestudeerd als gezondheidseconoom. Afgelopen jaren leerde zij Roche kennen op internationaal niveau door functies te vervullen in Basel en Australië. Op dit moment is ze weer werkzaam bij Roche Nederland als Market Access Manager. Fleur zet zich nu dagelijks in om medicijnen in de basisverzekering te krijgen zodat de patiënt toegang krijgt tot de behandeling. Ze werkt samen met verzekeraars, de overheid, voorschrijvers en ziekenhuizen om een geneesmiddel daadwerkelijk zo snel mogelijk en duurzaam de patiënt te behandelen.

Paul Souren

Paul Souren werkt sinds 2009 bij Roche. Afgelopen jaren heeft hij oa vanuit het hoofdkantoor in Basel gewerkt als product manager. Sinds 2019 werkt hij weer in Nederland maar toch in een internationaal team als Enterprise Agile Coach. Hij helpt mensen en de organisatie om innovaties sneller bij de patiënt te krijgen en zet zich dagelijks in voor de transformatie bij Roche Nederland.