De werkgever Roche

We leggen de lat hoog. We hebben per slot van rekening een belangrijke opgave voor onze patiënten: hun gezondheid en kwaliteit van leven staan voorop. Die opgave kunnen we alleen succesvol aanpakken als we ook op onze eigen gezondheid letten. Op de gezondheid van onze medewerkers.

Work-Life balance

Werken mag met passie en volle inzet, maar moet wél gezond blijven. Daar hoort ook bij dat je werk en privé op een fijne manier met elkaar kunt combineren. Voor iedereen is dat anders. Hoe is het voor jou? Hoe vind jij de balans tussen werk, je gezin en jezelf? Bij Roche denken we graag met je mee, bijvoorbeeld door je de mogelijkheid te bieden je werktijden flexibel in te richten.
Je persoonlijke well being kun je bij Roche op veel manieren versterken. We ondersteunen allerlei gezondheidsinitiatieven en organiseren elke jaar een ‘week of well being’. Je kunt meedoen aan mindfit-trainingen, van tijd tot tijd maakt onze masseur onze schouders los. Én we hebben een sterk betrokken arbodienst die graag naar je luistert en met je meedenkt als je ergens mee zit.

Arbeidsvoorwaarden

Uitdagend werk, een ambitie en cultuur waarin het welzijn en de gezondheid van de mens centraal staat, fijne inspirerende collega’s en een organisatie waar je niet vóór, maar ín en mét samenwerkt. Daar horen vanzelfsprekend passende arbeidsvoorwaarden bij.

De primaire arbeidsvoorwaarden zoals loon, werkuren en vakantiedagen zijn afhankelijk van je functie. Je mag ervan uitgaan dat ze op alle niveaus gunstig zijn. Dat kunnen we ook zeggen van de secundaire arbeidsvoorwaarden. Met goede regelingen om je werk flexibel in te delen en ruime ontwikkelmogelijkheden zorgen we ervoor dat jij in staat bent om een goede balans tussen werk en privé te hebben. En een minstens zo aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden is de aandacht voor sfeer en informele contacten, bijvoorbeeld met een spelletje tafelvoetbal of tafeltennis, een kantine met lekkere en gezonde lunches en gezellige borrels.