Ontwikkelmogelijkheden

Je eerste werkdag bij Roche is het begin van een carrière waarin je je voortdurend ontwikkelt. Samen met je collega’s ga je aan de slag om te zoeken naar een nieuwe aanpak of oplossingen om de levens van patiënten steeds een stapje te verbeteren. Je ontwikkelt je elke dag met de inzichten van experts, zorgprofessionals, ervaringsdeskundigen en out-of-the-box denkers. We zijn een lerende organisatie. Iedereen leert mee. Daar bieden we alle faciliteiten voor.

Opleidingen

Als je bij Roche werkt, werk je bij een ambitieus bedrijf. We vinden het daarom niet meer dan logisch dat ook jij boordevol ambitie zit. Dat je je continu verder wilt ontwikkelen in je vak. Bij Roche kun je dat. Je krijgt er ook een eigen verantwoordelijkheid in. Samen met jou verkennen we graag wat jij graag zou willen en wat je nodig hebt voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Daarin stimuleren we je om ambitieus te denken. Vaste, standaard opleidingsbudgetten hebben we niet; we willen je vooral uitdagen om ambitieus te denken en met ideeën te komen. En we investeren graag in ontwikkel ideeën die goed zijn voor jou én voor Roche.

Carrièrestappen

We hebben doelbewust gekozen voor een platte organisatie. Het fijne daarvan is dat je zelf veel kansen krijgt om initiatief te nemen en dat er weinig drempels zijn om met allerlei collega’s samen te werken. Dat geeft je de ruimte voor een brede persoonlijke ontwikkeling. Een carrièrepad waarmee je stapje voor stapje hogerop in de hiërarchie kunt komen, is er niet. Bij Roche waarderen we je om je expertise en waarde voor de organisatie. Daarin kun je tijdens je loopbaan bij Roche enorm groeien. We geven je daarbij alle ondersteuning.

Internationaal

Kies je voor Roche omdat we een internationaal bedrijf zijn, met misschien ook internationale kansen voor jou? Heel slim! Wereldwijd zijn we actief in ruim 100 landen, met ruim 90.000 medewerkers in allerlei rollen. We werken nauw met de andere landen samen om nieuwe zorg- en behandeloplossingen te ontwikkelen. We leren van elkaar en helpen elkaar. Daar kun jij ook een waardevolle bijdrage aan leveren. Binnen Roche zijn er veel mogelijkheden om internationaal te werken. Denk bijvoorbeeld aan assignments van een half jaar in andere Roche landen. We juichen het toe als je meehelpt om waar ook ter wereld aan onze Roche missie te werken ‘doing now what patients need next!’.