Roche als werkgever

Innovatie, co-creatie, samenwerken en continue leren zijn kenmerkend voor het werken bij Roche. Wij geloven in het samen creëren van een open en inspirerende werkomgeving waarin medewerkers hun talenten optimaal kunnen inzetten. Hierbij past een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, waarmee medewerkers ruimte hebben voor een goede privé-/werkbalans en regie kunnen nemen in de eigen ontwikkeling.

 

Top Employer

Roche wil op het hoogste niveau innoveren op het gebied van health care en streeft daarbij naar de hoogste integriteit en de beste reputatie. Dan moet je je ook als werkgever onderscheiden, op alle gebieden. Daarom laten wij elk jaar onze arbeidsvoorwaarden toetsen door een onafhankelijk instituut: Top Employer.

 

Arbeidsvoorwaarden

Ons pakket bestaat onder meer uit een marktconform salaris, 8% vakantiegeld, een 13e maand, een bovengemiddeld aantal vrije dagen, een aantrekkelijke bonusregeling en een goede pensioenregeling. Daarnaast besteden we veel aandacht aan persoonlijke groei en bieden we uitstekende opleidingsmogelijkheden.

 

Solliciteren

De sollicitatieprocedure bij Roche bestaat bijna altijd uit tenminste twee gespreksrondes. Ook vul je online een korte vragenlijst in voor een persoonlijkheidstest. Een assessment kan daarnaast onderdeel zijn van de procedure.

 

Persoonlijke ontwikkeling

Bij Roche hebben we veel aandacht voor onze eigen mensen. Mindfit zijn is onderdeel van onze bedrijfscultuur. Om gezondheidsklachten te voorkomen is er een stoelmasseur. En medewerkers krijgen de gelegenheid zich te ontwikkelen op het gebied van leiderschap en persoonlijke groei.

 

Young Roche

Voor de medewerkers onder de 35 jaar is er Young Roche. In dit netwerk zitten enthousiaste collega’s uit Woerden en Almere. Young Roche organiseert speciale netwerkevents rond thema’s die jongere medewerkers aanspreken én maakt zich sterk voor innovatie op de werkvloer.

 

Laatste nieuws

Wil je op de hoogte blijven van de actualiteiten rond werken bij Roche? Lees hier de laatste nieuwsberichten over Roche als werkgever.