Stages en traineeship

Sta je nog aan het begin van je carrière? Gun jezelf dan de kans, de tijd en de ruimte om te ontdekken waar jouw toekomst ligt. Een stageplek of traineeship bij Roche geeft je een unieke mogelijkheid om kennis te maken met een fascinerende sector in een maatschappelijk relevante context. Spreekt je dit aan?

Een actuele stageplaats

Een frisse onbevangen blik van een buitenstaander kan heel verrassend zijn. Dat merken we elke keer als we met een stagiair samenwerken. Voor ons is een stageplek dan ook een leuke kans om nieuwe ideeën te horen en met andere ogen naar ons werk te kijken. Voor jou is het een mooie kans om kennis te maken met een organisatie die continu wil leren, op onderzoek uitgaat naar nieuwe oplossingen, samenwerkt met vele verschillende disciplines. Het is een unieke kans om jezelf te ontwikkelen.

Ben je geïnteresseerd? We hebben geen standaard stagevraagstukken of stageplekken. We zijn wel geïnteresseerd in mooie voorstellen. Heb je een voorstel? Neem dan contact op met [email protected].

Wil je trainee worden?

Binnen Roche hebben we bijzondere expertises, rollen en functies. We zien dat je daar tijdens een opleiding maar gedeeltelijk op voorbereid wordt. Daarbij zijn we als Roche ambitieus, en verwachten we een proactieve houding om vanuit onze ambities mee te denken. Een traineeship is voor ons én jou een kans om elkaar te leren kennen en je te introduceren in ons bijzondere werk. Ben je geïnteresseerd? Heb je zelf ideeën voor de invulling van een traineeship? Pak je kans en neem contact met ons op.