Werving en vacatures

We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden om ziektes te bestrijden en behandelmethoden beter op patiënten af te stemmen. Met alle kennis en ervaring die we huis hebben, komen we heel ver. Daar zijn we trots op. Maar we kijken ook naar buiten. Innovatiekracht komt voor een belangrijk deel voort uit nieuwe ideeën, nieuwe linken die gelegd worden, nieuwe perspectieven en nieuwe vragen. Uit nieuwe samenwerkingen. En uit nieuwe mensen.

Onze innovatiekracht geven we graag een boost met talenten die net even anders zijn en denken. Die in routines revoluties zien. Wat ons verbindt, is de passie voor zorg, patiënten en samenwerking. En onze ambitie om daarin samen prachtige successen te realiseren.

Wat betekent dat voor onze werving? Voor jou? Het betekent dat we voor onze vacatures niet op zoek zijn naar hetzelfde, maar naar anders. Natuurlijk verwachten we een solide basis van kennis en skills. Maar we laten ons graag verrassen door de extra’s die je kunt bieden. Misschien zit dat in je achtergrond, je visie, je hobby’s of talenten. Je energie of je dromen.

Talentpool

Als Roche komen we graag in contact met  mensen die onze waarden delen en die vooral ook nieuwsgierig verder durven te kijken.  We organiseren regelmatig bijeenkomsten over thema’s die ons bezighouden. De thema’s zijn divers. Het gaat over zorg, en ook over andere maatschappelijke thema’s. Samen verkennen en discussiëren we. Zo leren we elkaar kennen. Zo krijgen we gevoel bij elkaar.

Onze ontmoetingen staan aan de basis van een inspirerende community van mensen, talenten en (ex-) Roche-medewerkers. Met elkaar delen ze ideeën, visies, kennis, dromen en alles wat ze nog meer bezighoudt. De community is in de eerste plaats een ontmoetingsplaats. Voor ons als Roche is het ook een talentpool. Als we een klik zien tussen een vacature en een community-lid, gaan we graag het gesprek aan. En daar kan zomaar een baankans uitkomen.

Personalized talent acquisition

Lid zijn van onze talentpool is geen must om in aanmerking te komen voor een functie binnen Roche. Actuele vacatures vind je op deze site. Als je geïnteresseerd bent, kun je daar altijd op reageren. Als we een mogelijke match zien, praten we graag met je verder. We hebben het dan niet alleen over wat jij voor Roche kunt betekenen en wat je allemaal als bagage meeneemt, maar vooral ook hoe wij jou kunnen helpen om jóúw dromen en ambities te realiseren. Daar geloven we in. Als we jou bij Roche in je kracht kunnen zetten, kan jij ons helpen om Roche nog meer innovatieve power te geven.

Voel je je uitgedaagd? Regelmatig plaatsen we op verschillende fora uitnodigingen voor onze community-bijeenkomsten. Meld je aan als het thema je interesseert. Houd vooral ook onze vacatures in de gaten.
En durf anders te denken…