Vacatures

Werken bij Roche betekent werk dat ertoe doet. Werk dat impact heeft op duizenden patiënten. Je werkt samen met mensen met verschillende achtergronden, meningen en ideeën. In Nederland of in ons internationale netwerk. We bieden een omgeving waar je dagelijks wordt uitgedaagd in je werk en op persoonlijk vlak.
Bekijk onze vacatures

 

Over ons

Roche Nederland maakt onderdeel uit van een wereldwijde organisatie met twee divisies: Farma en Diagnostiek. Het hoofdkantoor staat in Bazel. De vestiging in Woerden is verantwoordelijk voor alle activiteiten op het gebied van de farmaceutische producten in Nederland. Roche Diagnostics is gevestigd in Almere. Roche Nederland in Woerden wordt geleid door een team van zeven mensen.
Over Roche als bedrijf en als werkgever

Wie werken er bij Roche

Graag geven we je een kijkje in de bijzondere wereld van een farmaceutisch bedrijf. Maak kennis met verschillende werknemers van Roche Nederland en hun werkzaamheden. Van typische farma functies tot algemene functies.
Lees over de werkbeleving van Roche collega’s

Actueel

Innovatie is de core business van onze organisatie. Om te kunnen blijven vernieuwen, zijn we continu in beweging. We dagen onszelf uit om een Top Employer te zijn en proberen onszelf daarom altijd weer te verbeteren. Graag laten we zien wat onze bijdrage is aan de maatschappij, bijvoorbeeld in een jaaroverzicht.
Lees actualiteiten die voor jou interessant kunnen zijn.