Foundation Medicine Inc.

Foundation Medicine Inc. (FMI) is opgericht in 2010 en werd een onafhankelijke dochteronderneming van de Roche Group in 2018 na de volledige overname van de organisatie door Roche.

FMI zet zich in voor het stimuleren van vooruitgang in kankergenomica door middel van haar portfolio van uitgebreide genomische profiling (CGP) tests. De uitgebreide DNA-tests analyseren meer dan 300 genen waarvan bekend is dat ze de groei van kanker aansturen, om patiënten te helpen met behandelopties die het meest geschikt voor hen zijn. Het doel is om van uitgebreide DNA-testen de wereldwijde standaard van zorg te maken, zodat inzichten uit deze aanpak beter geïnformeerde behandelbeslissingen mogelijk kunnen maken en de ontwikkeling van nieuwe kankertherapieën kunnen helpen versnellen.

FMI heeft meer dan 1.700 werknemers en heeft vestigingen in Noord-Amerika en Duitsland, met het hoofdkantoor in Cambridge, Massachusetts.

Partners in innovatie

Deze website met het internetadresbevat informatie die is bedoeld voor een breed publiek en is uitsluitend gericht op inwoners van Nederland.

ContactRoche InternationaallinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeOver RocheMedicijnenWerken bijMediaVerhalenPrivacy policyLegal statement (gebruiksvoorwaarden)Meld bijwerkingen