Ons bedrijf

Het succes van Roche is geworteld in zijn opzet - het wordt geleid door de wetenschap en is ontworpen voor innovatie. We bevorderen een diversiteit aan wetenschappelijke benaderingen en omarmen vernieuwende ideeën. Door het combineren van onze kennis en expertise van medicijnen en diagnostiek, zijn we uniek gepositioneerd om medische doorbraken te realiseren voor patiënten en de samenleving.

In Nederland zijn de farmaceutische activiteiten van Roche gevestigd in Woerden, onder de bedrijfsnaam Roche Nederland B.V. Het bedrijf richt zich op:

  • klinisch onderzoek

  • registratie

  • vergoedingen

  • distributie van medicijnen in ons land

De aandachtsgebieden zijn o.a. aandoeningen zoals,,en.

Naast de farma-activiteiten die in Woerden zijn gevestigd, is Roche ook actief op het gebied van diagnostiek en diabeteszorg. Die afdelingen zijn gevestigd in Almere onder de bedrijfsnamen  en  

Roche werkt vanuit Woerden met een diverse groep van ongeveer 130 collega’s met verschillende achtergronden en nationaliteiten. Samen werken we aan dezelfde idealen: het streven naar de juiste behandeling voor elke patiënt op de best mogelijke manier.  

M-NL-00001582

Meer lezen?

Naar alle verhalen

Deze website met het internetadresbevat informatie die is bedoeld voor een breed publiek en is uitsluitend gericht op inwoners van Nederland.

ContactRoche InternationaallinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeOver RocheMedicijnenWerken bijMediaVerhalenPrivacy policyLegal statement (gebruiksvoorwaarden)Meld bijwerkingen