Rahul Doshi benoemd tot nieuwe Financieel Manager Roche Nederland BV

Rahul Doshi is per 1 mei 2022 gestart in zijn nieuwe rol als Finance Manager Roche Nederland B.V., waar hij alle financiële activiteiten van de farmaceutische divisie van Roche in Nederland zal leiden.

Rahul is gepassioneerd om teams te helpen zorginnovatie te leveren. ”Ik ben ontzettend blij om in Nederland te werken. Het land heeft een sterke staat van dienst op het gebied van gezondheidszorg, hoge sociale en economische welvaart en heeft een uniek geneesmiddelenvergoedingssysteem opgebouwd. Bij Roche hebben we een sterke pijplijn en hebben we de ambitie om het verschil te maken in gebieden waar nog een grote onvervulde medische behoefte is. In deze rol ben ik verheugd over de mogelijkheid om deze voordelen voor patiënten op een duurzame manier te blijven leveren."

Rahul trad in 2006 in dienst bij Genentech als Business Analist. Hierna bekleedde hij verschillende landelijke en wereldwijde functies in Compliance, Analytics & Operations, Business Development, Market Access, Sales en Marketing in een aantal geografische gebieden, waaronder de VS, Azië en Europa.

Rahul heeft een MBA van de Santa Clara University, een Bachelor in Management Information Systems en een minor Spaans van de California Polytechnic University, San Luis Obispo.

Naast zijn werk brengt hij graag tijd door met zijn vrouw en twee jonge kinderen, leest hij en reist hij de wereld rond om verschillende culturen te ervaren.

M-NL-00001219

Deze website met het internetadresbevat informatie die is bedoeld voor een breed publiek en is uitsluitend gericht op inwoners van Nederland.

ContactRoche InternationaallinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeOver RocheMedicijnenWerken bijMediaVerhalenPrivacy policyLegal statement (gebruiksvoorwaarden)Meld bijwerkingen