Speciale NRC XTR bijlage over toekomst gezondheidszorg

Op zaterdag 10 september 2022 publiceert Roche eenAfgelopen jaar vierde Roche zijn 125-jarig bestaan. Een ingetogen verjaardag welteverstaan, want de wereld werd de afgelopen jaren geteisterd door een pandemie van een omvang die we in geen decennia hebben gezien. De gezondheidszorg kwam wereldwijd onder enorme druk te staan en corona maakte veel slachtoffers, waaronder ook veel zorgmedewerkers.

In deze periode zijn de verschillen in toegang tot goede zorg opnieuw duidelijk geworden. Tegelijkertijd heeft de wetenschap grote sprongen voorwaarts gemaakt. In een recordtijd werd het virus in kaart gebracht en zijn testen, vaccins en medicijnen ontwikkeld.

Een gezondheidscrisis als deze biedt ook kansen om vooruit te kijken, problemen onder de aandacht te brengen en nieuwe oplossingen te bedenken. Dialoog en debat zijn daarbij onontbeerlijk.

Roche is graag onderdeel van de oplossing. Daarom werken de mensen van Roche dagelijks met hart en ziel aan het verbinden van wetenschap, samenwerking en duurzaamheid. Wie dat zijn en met welke andere gezondheidsprofessionals ze dat doen? In deze bijlage geven we hen een gezicht in een aantal inspirerende verhalen waarin verleden, heden en toekomst van de gezondheidszorg aan bod komen.

M-NL-00001345

Deze website met het internetadresbevat informatie die is bedoeld voor een breed publiek en is uitsluitend gericht op inwoners van Nederland.

ContactRoche InternationaallinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeOver RocheMedicijnenWerken bijMediaVerhalenPrivacy policyLegal statement (gebruiksvoorwaarden)Meld bijwerkingen