Maturin Tchoumi, Managing Director

Geweldig om deel uit te maken van zo'n vooruitstrevende en toekomstgerichte organisatie die veel van mijn eigen persoonlijke waarden deelt
Maturin Tchoumi

 

Maturin Tchoumi is Managing Director van Roche Nederland B.V., waar hij leiding geeft aan de farmaceutische divisie van Roche in Nederland. Al 30 jaar werkt Maturin in de farmaceutische industrie met stakeholders in Europa, de Verenigde Staten, Azië en Afrika om de resultaten te leveren die er voor patiënten het meest toe doen.

“Ik vind het geweldig om deel uit te maken van zo'n vooruitstrevende en toekomstgerichte organisatie die veel van mijn eigen persoonlijke waarden deelt. Roche zet zich in om levensveranderende medicijnen naar patiënten te brengen. Hierbij pioniert de organisatie in het ontwikkelen van van innovatieve access-initiatieven. De samenwerkingsprogramma's van het team voegen nu al echte waarde toe aan de gezondheidszorgsystemen. Ik kijk er erg naar uit om samen te werken met onze partners om de passende oplossingen te blijven ontwikkelen die mensen nodig hebben”, aldus Maturin.

Maturin, die Sheri Morin opvolgt, treedt toe tot Roche in Nederland op een moment dat de organisatie haar expertise in het integreren van diagnostische oplossingen en medicijnen combineert met nieuwe digitale zorgoplossingen om de gezondheidszorg verder te verbeteren.