Strategie

We richten ons op het vinden van nieuwe medicijnen en diagnostiek, en het tot stand brengen van op data gebaseerde inzichten die de praktijk van de geneeskunde veranderen en patiënten helpen om langer en beter te leven.

De gezondheidszorg ondergaat enorme veranderingen, maar onze missie is duidelijk. We doen nu wat patiënten in de toekomst nodig hebben. Van het ontwikkelen van diagnoses en behandelingen tot het benutten van de kracht van data om innovaties van de toekomst vorm te geven. Wij zijn een geïntegreerd gezondheidszorgbedrijf met een cultuur van integriteit, moed en passie.

Al meer danontwikkelen we diagnostiek en medicijnen voor een breed scala aan chronische en levensbedreigende aandoeningen die een revolutie in de gezondheidszorg blijven betekenen. Als familiebedrijf kunnen we ons richten op langdurige investeringen, risico's nemen en innovatieve nieuwe manieren verkennen om de gezondheid van mensen over de hele wereld te verbeteren.

Als wereldleider in de gezondheidszorg zijn wij een van 's werelds grootste biotechnologiebedrijven en de toonaangevende leverancier van diagnostiek. We zijn een vernieuwer op belangrijkewaaronder oncologie (kanker), neurologie en oogheelkunde. We hebben samengewerkt met veel vooruitstrevende, ondernemende en baanbrekende organisaties die één ding gemeen hebben - het geloof dat geavanceerde wetenschap en technologie de menselijke gezondheid kan en zal verbeteren.


Personalised Healthcare

Het belang van Personalised Healthcare

Meer lezen?

Naar alle verhalen

M-NL-00001582

Deze website met het internetadresbevat informatie die is bedoeld voor een breed publiek en is uitsluitend gericht op inwoners van Nederland.

ContactRoche InternationaallinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeOver RocheMedicijnenWerken bijMediaVerhalenPrivacy policyLegal statement (gebruiksvoorwaarden)Meld bijwerkingen