Duurzaamheid

Duurzame oplossingen zijn ingebouwd in onze bedrijfsstrategie en vormen de basis van hoe wij bijdragen aan een levensvatbare toekomst.

Ons doel is om nú te doen wat patiënten nodig hebben.De manier waarop we die behoeften identificeren en vervullen - wat we elke dag doen - moet duurzaam zijn als we willen slagen. Binnen onze aanpak denken we aan alle onderdelen en integreren we de drie dimensies van duurzaamheid.

  • Samenleving: hoe dragen we bij aan een betere toekomst voor iedereen

  • Milieu: hoe we onze impact op de natuur minimaliseren

  • Economie: hoe we investeren in medische vooruitgang, banen creëren en bestaansmiddelen garanderen

Onze grootste bijdrage aan de samenleving is duurzame innovatie. Door inzichten uit data te verzamelen en nieuwe medicijnen en diagnostische hulpmiddelen te ontwikkelen, zorgen we ervoor dat de juiste behandeling, de juiste patiënt, op het juiste moment, voor de juiste waarde bereikt.

Het minimaliseren van onze impact op onze planeet en het streven naar ecologisch duurzame oplossingen is – en is altijd al geweest – een prioriteit voor ons bedrijf, onze medewerkers en onze oprichters.

Het realiseren van duurzame groei, het bieden van duurzame innovaties en het waarborgen van kwalitatief en veilig levensonderhoud voor al onze medewerkers zijn essentieel bij het streven naar positieve economische verandering op de lange termijn.

Roche besteedt wereldwijd veel aandacht aan duurzaamheid. In 2021 stonden we in de top-drie van meest duurzame bedrijven in de gezondheidszorg in de Dow Jones Sustainability Index.

Meer lezen?

Naar alle verhalen

M-NL-00001582

Deze website met het internetadresbevat informatie die is bedoeld voor een breed publiek en is uitsluitend gericht op inwoners van Nederland.

ContactRoche InternationaallinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeOver RocheMedicijnenWerken bijMediaVerhalenPrivacy policyLegal statement (gebruiksvoorwaarden)Meld bijwerkingen